Oct 26, 2014

Yay or nay for deco?

Jotkut mun blogin lukijat saattaakin tietää, että oon tosi paljon kiinnostunut sisustamisesta ja kaikesta siihen liittyvistä jutuista. Ja mun muutamat lukijat saattavat myös tietää sen, että mun mahdolliset tulevaisuuden suunnitelmat ja haaveet liittyy myös aikalailla siihen. Sisustusjutuista yms en oo kuitenkaan kauheesti tän blogin puolella puhunut, mutta nyt ajattelin tehdä siihen muutoksen ja alkaa postailemaan vaikka pari kertaa kuussa muutamia sisustus aiheisia postauksia!

Haluaisin kuitenkin nyt kuulla teidän, mun lukijoiden mielipiteen tästä asiasta. Eli joo vai ei sisustupostauksille?! Toivottavasti kerrotte mielipiteenne tähän asiaan liittyen ja kiitän isosti niitä jotka sen tekevät. :') Ja haluan myös sanoa sen, että vaikka sanoisitte "ei" niin aion luultavasti jokatapauksessa julkaista muutamat decopostaukset ihan omaksi ilokseni. x)

Some of my reader may have known that I am really interested about designing and everything all related to that. And also my possible future plans and dreams are united to designing as well. But anyways I haven't written much about designing on my blog lately but now I have decided to make a change and begin to post about deco things once or twice a month!

Now I'd like to hear your opinion on this. So a yes or a no to deco posts?! I'd really like to hear what you think about this and I'll give a big thank you to those who will! :') And I'd like to say that even though if you said "no" I'm going to publish those few deco posts anyway just for my own pleasure. x)

Fotor010260575
Pictures: weheartit

5 comments:

 1. mun mielestä tosi hyvä idea toi et alkaisit sisustamisesta postata !

  ReplyDelete
 2. Ehdottomasti kyllä, olisi tosi kiva seurailla jotain sisustusjuttuja ja itsekin tykkään samantyylisestä sisustuksesta kun sulla on noissa inspiraatiokuvissa, jään innolla odottamaan postauksia! :)

  ReplyDelete
 3. iso joo sisustuspostauksille! :-)

  ReplyDelete
 4. Joo! itsekkin tosi kiinnostunu sisustamisesta joten olis tosi kiva!

  ReplyDelete